Bra start!

Helgen sparkades igång rejält, jag gillar det! och den kommer bara fortsätta i samma tempo förhoppningsvis! =)

Idag blev det en tripp till ÖF där det gräddades våfflor och gjorde "påskträd" Riktig trevligt där idag och Emil var helt överlycklig att det var grädde på våfflorna! (Neej jag åt inga våfflor, först lite mer bevis på vågen så kanske jag kan unna mig det) På tal om vågen! 71 kg var det i morse! =)

Sen så kom jag hem till vårstädningen där vi klippte ner sly och eldade! Det blir så fint när man får bort lite sly! Ska fortsätta på söndag och få bort rabatten på framsidan, ska istället ha kullerstenar och lite krukor istället.
Det är mysigt att vara ute i trädgården, speciellt när man grillar korv (95% kötthalt såklart) och får sitta ute och äta! Även om inte solen var så stark idag så är det underbart att fylla på D vitaminen.

Sen blev det ett styrkepass på gymmet med Emma, fungerar riktigt bra nu och det är dags att byta tränings schema, får boka in ett pass med en av tränarna! Det är helt suveränt på Actic att det alltid finns någon att fråga och att de hjälper en att lägga upp träningspass som ingår i medlemspriset!

Vi avrundar fredagskvällen med en film i soffan och startar lördagen med barnmarknad och sen en tur till Emma & Robin för lite ute bus och grillning!

Kommer bli en bra helg!


Skit nu i smågodiset den här fredagen, det innehåller ändå bara för mkt socker, E medel, Gelatin m.m.


GELATIN
Det vanligaste förekommande gelatinet, som oftast används inom livsmedelsindustrin, är tillverkat av svinsvål(det vill säga slakteriavfall som rensats, kokats och blekts), men även gelatin av nöt är vanligt förekommande. Råvaran härstammar från slaktbiprodukter från djur som vidveterinärkontroll godkänts som människoföda.
Proteinet (kollagenet) utvinns från råvarorna genom hydrolys, det vill säga det extraheras i varmt vatten. Det proteinhaltiga vattnet går därefter igenom olika steg som rening, avsaltning, förtjockning, sterilisering, och torkning.

                                                     Kanske en bit Svinsvål som fredags snacks?

                                                 


kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback